2011 tavasz-nyár trend

 2011.04.09. 14:44

 Bár még odakint a tavasz már óvatoskodva elő bújik, a szél most is durván rázza az ablakot. Én már alig várom, hogy viselhessük a tavasz legújabb cuccait. Az idei szezonban részünk lesz vidám színekben, őrült mintákban és nőies kifinomultságban egyaránt. Az biztos, hogy a divat már abszolút hozza a várva várt meleget!

Nézzük a Ciff trends tavaszi előrejelzéseit.

Az első a Tiny pleasures avagy apró örömök. Egy igazi romantikus trend, sok virággal és bohósággal fűszerezve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő az exotic junk vagyis szabad fordításban egzotikus bóvli. Itt is sok a virág minta, csak feltűnőbb változatban.  Kizárólag vadócoknak!:)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A harmadik trend irányzat az én személyes kedvencem: Elitista elegancia. Nagyon kifinomult, letisztult a luxus érzetét sugárzó trend, egy kis keleti beütéssel...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az utolsó a legszínesebb irányzat: Színterápia. A nevében is benne van egy vidám fiatalos irányzat. inkább a színek a dominánsak, nem a fazonok. A 60-as évek stílusát idézi.

 

Címkék: trend 2011 tavasz nyár

A bejegyzés trackback címe:

https://styleup.blog.hu/api/trackback/id/tr252812051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

styleup 2011.04.09. 15:34:15

Nektek melyik tetszik?
süti beállítások módosítása